• ···
new details 

Down To Earth Outfit

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

image

image

Processed with VSCOcam with f2 preset

image

Processed with VSCOcam with f2 preset

  
image

  
imageJeg har tilbragt en masse tid med min elskede kusine og det er helt vildt fantastisk at vi har interesse for utrolig mange af de samme ting, bl.a fylder mode  ret meget i vores hverdag – hun fik skudt disse fine billeder af mig. Jeg er fan af at Photoshop slet ikke en mulighed på nogle locations, ikke fordi at jeg i forvejen  bruger det ret meget, men fordi jeg foretrækker at vise jer”the real me”. Vi fandt denne smukke facade, og jeg er helt pjattet med hele looket, samt kontrasterne efter et filter på VSCO Cam, that’s it. 

Mit total down to earth outfit er i mine nye Calvin Klein shorts, som oprindelig var et par lange jeans – I kender mig efterhånden, og der går altid lidt krea i mig, så jeg har haft gang i saksen 😀 

* Thx to my funny & adorable cousin who did this shoot with me – I love the whole look, it’s down to earth & extremely comfortable. I’m wearing my new denim shorts from Calvin Klein! With a little creativity, one old pair of jeans can be something new in your wardrobe 🙂 

* He estado pasándola muy bien con mi prima menor que me ha tomado estas fotos, me encanta que tenga alguien en la familia que tenga y le gusten cosas de la moda, fotos y muchas cosas más que a mí me gustan. Creo que las personas creativas siempre hacen un perfecto match 🙂 Mi look es bastante casual y muy confortable, me gustan muchos mis nuevos shorts, he convertido mis pantalones largos de Calvin Klein en shorts, fácilmente con una tijera en 5 minutos 🙂 

Foto // Massiel Nineth Martínez Palacios 

signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new details