• ···
Summer must-have

summer essentials

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetHer på bloggen vil der være lidt sommer vibes, hvem er ikke dødtræt af at se gråt og frydse dagen langt? Når jeg drømmer mig ned til varmen er der altid to ting som jeg ikke kan leve uden – et større udvalgt af ripped jeans i shorts og en masse cool solbriller, favoritterne finder jeg ofte hos Poul Stig briller, som disse fra mærket AHLEM 🙂 

* Here on the blog you will get a lot of summer vibes, I’m tired of winter and the boring weather – when I’m dreaming myself away to a warm place I always need to things, a lot of ripped jeans & my sunnies.

* Estoy cansada de ver todo de color gris, y de estar con frío todo el tiempo así qué aquí en el blog estaremos de verano – siempre que estoy o me imagino que estoy en un sitio caliente, nunca me hacen falta dos cosas, mis jeans y mis gafas de sol 🙂 

signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer must-have