• ···
Italian dinner

Need to have & Nice to have – Kids fashion

  
  
  
  
 Kids fashion er noget som man ikke kan komme uden om, som mor er jeg fan af at mit barn er super pæn klædt på, jeg går  ikke direkte efter mærker, men mere en god kombi af lækre kvaliteter og et cool look.

Vali har fået de skønneste solbriller og skærmbriller fra mærket See Concept See Concept er en fransk virksomhed der blev dannet I 2010, de startede virksomheden med missionen om at konkurrere med det eksisterende marked af læsebriller, ved at skabe designer læsebriller der både er innovative og farverige. Sidenhen har de også ekspanderet til at producere solbriller med serien LetmeSee Sun, med maximum beskyttelse og UV 3 filter, hvilket er ret genialt – Vali han har taget dem helt til sig, og bruger dem hver gang han sidder med hans iPad, samtidigt minder han mig om, at mor også skal passe på sine øjne og tag dem på 🙂 

Birkenstock er beviset på, at fashion detaljer og kvalitet kan kombineres med sunde fødder, det er to fede ting som altid burde gå hånd i hånd med hinanden – jeg er vild forelsket i hans små hvide Birkenstock, så nu må solen gerne skinne 🙂 

* New in for my baby boy – the See Concept is a French brand, they creates innovative and colorful unisex design glasses like reading glasses, sunglasses, screen protective glasses and glasses. A very cool concept & design for every taste and for all the family!

He also got the new Birkenstock sandals for summer, they are so cool! 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italian dinner